Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Dwie bronie na perma

nyrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 50k NX i nie wiem jakie bronie kupić, myślalem o m6a2 srt i WA2000. Mugł by mi ktoś doradzićjakies bronie z rodzajów: AR, SMG i SR i jakie kombinacje czyli np. p90tr i do tego wa2000 czy cos takiego. A może kupić jakąś broń na perma a inną na dzień i przedłuzać ją renevalami Z góry dziękuje

Opublikowano

CQB nie kupoj!!

kup:

smg

-p90tr

ar

-g36

sr

rush-l115a3/AW

campa-wa2000/tpg1 PRO

@down cqb jest dla no skilli i czesto za nia kickaja, wyzywaja od noobow

Opublikowano

WA2000 miałem tą broń i szczerze wolę L96A1. Moje ulubione bronie to: M416 CQB, PP-19 Mod, i takie sobie P90TR. Ale CQB dla mnie wymiata i mały odrzut ma.

Nie moc silnika, lecz Technika robi z ciebie zawodnika

sygnaturkaa.jpg

Opublikowano

AR: M6A2-SRT, G36E Valkyrie, XM8

SMG: P90TR, T-2, UMP45

SR: L96A1 AW, L115A3, TPG-1 Pro, TRG-41

Opublikowano

Wszystko od stylu gry zależy. Ja gram różnie,ale moim ulubionym AR oprócz znienawidzonych CQB i m4 jest L85a1 Mod. Broń doskonała na tych zasrańców,którzy na bugach lamią. Pojedyncze strzały zawsze lecą tam gdzie strzelisz (nie to co w g36, która jest bronią typowo dla szczęściarzy).

Jeśli o smg chodzi to tutaj chyba P90TR deklasuje wszystko,aczkolwiek dobrym SMG sprawdzającym sie też na dalszy dystans jest UMP45 (oryginalnie wmontowany kolimator daje dobrą celność, do tego duża siła ognia i przyjemny dźwięk).

Co do SR to niedościgniony jest dla mnie L96A1 Arctic Wolf (jedyna wada to to,że nauczenie się quick scope oraz rusha ze sniperką to kwesta ponad rocznego,codziennego odwiedzania rund sniper only). Jeśli o SR camperskie chodzi to dobry jest DSR-1 Subsonic albo Tactical (nie pamiętam dokładnie tego za NX) i TPG-1 Pro lub TRG-41 (TRG chyba troszke lepsze). Na temat WA2000 nie mam zielonego pojęcia.

P.S. Nie twierdze,że G36 jest ogólnie do dupy,ale jest to broń którą trzeba grać cały czas i bardzo długo (prawie jak SR) żeby ją opanować.

Jeszcze co do SR to według mnie ważny jest też wygląd celownika jaki lubisz. Ten z czerwonymi znacznikami lub ten zielony.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

No tak.

Gieta..dziwna broń.

Tylko dla tych PRO (jak oni się tak zwią) , sam grywam gietą , robie mody na nią i wgl.

Nie narzekam ;D

Ale jak już do M4A1 , jak już za NX to desert warrior.

Jak chcesz odmiane CQB , łap M6A2 SRT i dodaj kolimator i jedziesz.

Jeżeli nie , masz jeszcze takie bronie jak wspomniane wyżej L85A1 MOD , G36E Valkyrie ,

...

Co do SMG.

Polecam zamiast P90 TR , tak zwaną broń TR.

Mało ammo , najszybciej (chyba) szybkostrzelna , szybko killa.

Jeżeli wątpliwości kup na 1-7 dni.

(Taka niebieska to jest broń)

P90 TR nie jest najgorsze , a nawet dobre.

PP-19 MOD dużo naboi , spory recoil , różnie mi się nią grało może tobie lepiej.

Hmm..i SR'y.

To tak.

WA2000 , Subsonic i inne tego odmiany , pół automaty.

Lubisz SR Only , przy tych broniach bd wyzywany.

To tak samo jak byś grał Dragunovem tylko 2 razy silniejszym.

Jako jedno strzałowe polecam białego wilka ,

TPG-1 PRO , Black Magnum.

To w zasadzie tyle.

Te co wymieniam , kup sobie na dzień i sprawdz jak Ci się nimi gra.

Jak dobrze bierz perma , jak źle wywal.

Renewale to dziwna rzecz...

Raz Ci sypnie dzień , raz 30 ;D

Różnie to z tym.

Coś ala "Ciulanie itemków" ;D

Opublikowano

Na perma ...

To chyba jak zawsze opcjonalnie .

AW ogarnij qs ( trudne ) nieznieszczalny .

G36e Super broń :) , ale jak mi się nudzi używam m4a1 .

Do tego jakieś smg ? Nie ma za dużego sensu .

G36E(ew.m4a1) + AW -Kosa

Opublikowano

kup tą która dobrze Ci się gra a nie przejmujesz się że ktoś Cię będzie wyzywał od n0bów bo cqb masz ;/

broń jest do kupienia w sklepie, więc każdy może ją mieć... wystarczy iść na platinum i zobaczyć co się dzieje na tym FT nowym...same CQB biegają na takich lvl-ach że głowa boli...bo jest to dobra broń i tyle...sam jak będe miał 25k. to ją dokupie na perm.

i jeżeli dobrze Ci sie nią gra to też kupuj a nie patrzysz na innych jak płaczą bo CQB masz :)

ehh.:)

Opublikowano

Lepiej kupić 2 permy, polecam z broni AR G36E Valkyrie i np. L96A1 Arctic Wolf z SR ;) 2 bronie, które górują w CA

Bywalec
Opublikowano

A ja bym ci polecił

AR: M416 CQB, M6A2 lub Famasa G2

SR: FR F2 lub WA2000

Co do FR F2 to coś typu Arctic Wolf tylko że kosztuje perm 5k mniej i ma 10 naboi.

Dodatkowo ma fajną siatkę celowniczą. Mi osobiście fajnie się z niej ściaga camperow jak malo gościa widać :)

Co do CQB to wq. mnie uniwersalna broń nadająca się na każdy mod i każda mapę.

Zawsze polecam jako pierwszy perm

Mam każdą z tych broni i jestem zadowolony.

Jeśli chcesz i poczekasz do piątku to dam ci prztestować

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...